Żubrówka er en fortryllende polsk vodka laget utelukkende av naturlige råvarer, av den beste kvalitet og med en egenart få kan vise til.

  • Polen
  • Brennevin
  • 1928 Frste produksjon

Zubrwka

Bisongresset har fått navnet etter bisonoksene som lever vilt i Bialowieza skogen nordøst i Polen, og har dette som favorittføde. De aromatiske egenskapene til bisongresset har vært kjent blant lokalbefolkningen området siden 1300-tallet. Siden den gang har gressets unike aromatiske karakter blitt benyttet som tilsetning i vodka. I dag er gresset fremdeles svært ettertraktet, noe som gjenspeiler prisen på hele € 400 euro per kg.

Żubrówka, som direkte oversatt betyr nettopp bisongress, er en unik polsk vodka laget på rug, tilsatt ekstrakt fra bisongresset. Ekstraktet blir lagret 2 måneder på polske eikefat før det blir tilsatt i vodkaen. Avslutningsvis blir hver eneste flaske dekorert med et strå av det berømte gresset.

Żubrówka er produktet for de som søker en vodka laget utelukkende av naturlige råvarer, av den beste kvalitet og med en egenart få kan vise til.

Fakta

Merkevarer:
Żubrwka
Produkter:
Vodka
Land:
Polen
Region:
Podlaskie
By:
Białystok
Hjemmeside:

zubrowka.com

 

 

 

Til toppen av siden