Vinen de lager gjenspeiler områdets autentisk karakter. Kooperativet består av 350 vinbønder, og sammen med vinmakeren Hannes Sabathi fra Steiermark skal de videreutvikle og dra nytte av all erfaring og visdom de har inne vitikultur.

  • Slovenia
  • Vin
  • 1894 Første produksjon

Vipava 1894 d.o.o.

Vakre Vipava-dalen ligger vest i Slovenia, der hvor Adriaterhavet og det kontinentale Europa møtes – og her ligger kooperativet Vipava Winery, etablert i 1894. Historien til vineriet er like stormfull som historien til Vipava-dalen – de har et uatskillelig bånd i seg imellom. Siden sommeren 2017 har vineriet vært under ledelsen av den østeriske vinmakeren Hannes Sabathi fra Steiermark, og med hans team fra både Steiermark og Slovenia, fikk Vipava vineriet et ny start! 
Vinen de lager gjenspeiler områdets autentisk karakter. Kooperativet består av 350 vinbønder, og sammen med vinmakeren fra Steiermark vil de videreutvikle og dra nytte av all erfaring og visdom de har innen vitikulturen i Vaipava.
Topp-vinene fra Vipava 1894 har fått et nytt flott design, som er utviklet i Slovenia og Tyskland, og dette nye symboliserer det nære samarbeidet med vinmakeren fra Steiermark og druedyrkerne i Vipava-dalen!

Fakta

Merkevarer:
Vipava
Produkter:
Musserende, hvitvin og rødvin.
Land:
Slovenia
Region:
Vipava Valley
By:
Vipava
Til toppen av siden