Simpelthen perfekt. Resultatet av de beste råvarer og ypperste håndverk er verdens nummer 1 ultra premium tequila."It´s not just tequila - It´s Patrón"

  • USA
  • Brennevin
  • 1989 Første produksjon

The Patrón Spirits Company

1989 startet en fantastisk reise; gründeren av “Paul Mitchell Hair Systems”, John Paul DeJoria og entreprenøren Martin Crowley, reiste til Mexico med en stor drøm om å lage verdens beste tequila. Dette var startskuddet for «The Patrón Spirits Company», og like etter ble de første flaskene produsert.

I utgangspunktet var tequilaen kun ment for venner og kjente, men ble raskt en enorm suksess, og etter kort tid ble PATRÓN et kjent og tilgjengelig produkt over hele USA. Så sent som i 2005 ble Patrón Tequila lansert i Europa, og er i dag tilgjengelig i mer enn 140 land.

Å lage verdens beste tequila krever høy kvalitet i alle ledd. PÁTRON er laget på 100 % Blå Weber Agave, med tradisjonelle teknikker og moderne teknologi. Med unike, nummererte, håndblåste flasker er PATRÓN ikke bare verdens beste tequila, men et håndverk uten sidestykke. Det er ikke uten grunn kjent som «The world’s  #1 ULTRA PREMIUM TEQUILA».

Fakta

Produkter:
Tequila og Likør
Land:
USA
By:
Las Vegas
Hjemmeside:

patronspirits.com

Interbrands fører

Til toppen av siden