Chapel Down - etablert i 2001  - markedsleder innen engelsk vin, øl og cider i UK og de leverer til steder som Gordon Ramsay og Jamie Oliver, og er offisiell leverandør til No. 10 Downing Street!

  • England
  • Vin
  • 2001 Første produksjon

Chapel Down

Chapel Down startet på mange måter det engelske vin-eventyret da de som første produsent i landet satset kommersielt tilbake i 1976. I dag er interessen for engelsk vin større enn noen sinne - og med Norge som det største eksportmarkedet er utvalget etter hvert blitt solid her til lands. Blant de aller mest respekterte og ettertraktede av produsentene finner vi Chapel Down. Selv om England først og fremst er kjent for fremragende musserende viner, er det noen få som for alvor satser på stillevin av høy kvalitet. Det kalkrike jordsmonnet og milde klimaet fungerer ypperlig for fremstilling av mineralske, elegante og friske hvitviner. 

Chapel Down er å regne som et ikon for engelsk vin – de leverer vin til Gordon Ramsay og Jamie Oliver, The Royal Opera House, The Royal Crescent Hotel, The London Symphony Orchestra og Turner Contemporary museum. Chapel Down er også offisiell leverandør til No.10 Downing Street!

 

Fakta

Merkevarer:
Chapel Down
Produkter:
Musserende, hvitvin, rødvin, cider og øl.
Land:
England
Region:
Kent
Til toppen av siden