Hva er vin? Hvordan lages den? Hvor henter den sin aroma fra? Hva er historien bak hver vinstokk, hvert jordsmonn?

  • Spania
  • Vin
  • 2014 Første produksjon

Casa Rojo

Vi i Casa Rojo betrakter vin som et uttrykk for en familie, et land, et klima, og i siste instans for en opprinnelse. For Spanias ulike vindistrikter er dette en arv som har blitt overført fra generasjon til generasjon opp gjennom historien. Det store mangfoldet av jordsmonn og klimaforhold ved Middelhavet gir oss et spektrum av lokale druer som alle bærer med seg et preg av stedet der de har vokst. Disse druetypene har eksistert siden antikken, og har motstått alle trender som har kommet og gått. Det er denne arven fra fortidens vinmakere vi søker å uttrykke gjennom våre viner.

I en næring som er dominert av store, mektige grupperinger, tilbyr CASA ROJO en innovativ og banebrytende visjon. Til forskjell fra de store vinhusene lar vi oss ikke avlede av detaljer rundt tapperiene eller logistikken, som bare øker kostnadene uten å skape noen merverdi: vårt fokus ligger på dyrking av druer, vinkunnskap og utformingen av viner som til slutt skaper en ren nytelse hos den som drikker den. Dette er de kvalitetsmålene som er viktige, og vi opplever dem ved hvert eneste glass.

Vårt team av vinmakere, vineksperter, designere og fagfolk fra vinens verden har alle den samme lidenskapen felles: å skape en perfekt vin som gjennom sin karakter og struktur er et uttrykk for det særegne ved sin region. Druene blir høstet og behandlet med den største respekt for hver types naturlige egenskaper, stedegne gjærsorter og smaken av en opprinnelse.

Med sitt klima, karakter, kultur og mennesker er Middelhavet et idyllisk sted å leve. Det er det perfekte sted å bo og trives, å elske og bli elsket.

Fakta

Merkevarer:
Organic
Produkter:
Musso Organic
Land:
Spania
Region:
Jumilla
By:
Balsapintada
Til toppen av siden