Writers’ Tears Double Oak
94 points
This blend of single malt and pot still whiskeys exhibits the incredible synergy between chocolate, cinnamon, and pot still spices. Vinous at times from partial cognac-cask maturation, this has aromas of dark berry fruit, cinnamon, fudge, milk chocolate, malt biscuits, jellied fruit, and a smudge of dry spices. Compelling, well-structured whiskey, with cinnamon, chocolate, dark toffee, pepper, and ginger. It’s never cloying, nor overly sweet, just a richly rewarding glass. —Jonny McCormick
Writer's Tears Copper Pot - Irland.
Nese;
Hint av eple, vanilje og honning over en karakteristisk «pot still» base.
Smak;
Forsiktig krydret smak av ingefær og smørkjeks, og med et fint fatpreg.
Finish;
Lang elegant ettersmak med diskret hint av melkesjokolade og mandler.
Drikkes bar, gjerne med et par dråper vann.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her