João Portugal Ramos startet karrieren på 1980-tallet som rådgivende ønolog for ulike vinprodusenter rundt om i landet. I dette arbeidet spilte han en viktig rolle i utviklingen av flere fremragende portugisiske viner, og han regnes som en av de mest toneangivende skikkelsene i portugisisk vinindustri. I 1990 plantet João Portugal Ramos sine første 5 hektar med vinmarker i Estremoz, noe som ble starten på hans fremgangsrike karriere som en av Portugals mest anerkjente vinprodusenter.

João Portugal Ramos

Ramos Organic 2016

Produktbeskrivelse

Jordsmonnet består av kalksten og skifer. De økologiske druene høstes for hånd og blir nøye selektert før de fot-tråkkes i tradisjonelle lagar (marmor-trau). Fermentering foregår i temperaturkontrollerte ståltanker.

Dyp mørkerød farge. Aroma av modne røde bær iblandet krydder og svale urter. Balansert, med god syre og fylde. Bløte tanniner. En stor og kraftig vin.

  • Fylde
  • Friskhet
  • Garve-
    stoffer
  • 0%

Bruksområde

En vin som passer til retter av storfe, lam og vilt. Gjerne til modne oster.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
10150601
Utvalg
Basisutvalget - kategori 2
Volum
75
Pris Vinmonopolet
169.90
Druetype
Alicante Bouschet 42%, Aragonez 18%, Touriga Nacional 15%, Trincadeira 15%, Cabernet Sauvignon 10%.
Sukkerinnhold
< 1 g/l
Syreinnhold
5,7 g/l
Lagringspotensiale
Drikkeklar nå, men kan også lagres.
Serveringstemperatur
16º - 18º
Land
Portugal
Distrikt
DOC Alentejo
Til toppen av siden