Dette er en premium Pisco fra 1615, Mosto Verde Quebranta er laget av de beste quebranta-druene. Det går 10 kilo druer til kun 1 liter Pisco, destillert fra fersk fermentert vin fra innhøstningen i 2013. Druene vokser i regionen Santa Cruz de Lanchas i Valle de Pisco.
Klar farge. Duft av rosin, hint av rose, lavendel og sitrus. Varm smak med hint av grønt eple og en ettersmak av bitre pecannøtter.
Anbefaler å nyte den alene. Pisco Sour: 2 oz Pisco Mosto Verde Italia, 1 oz fresh lime juice, ½ oz simply syrup, 1 egg white, handful of ice. To garnish: Angostura Bitters, lime slices. Method: Put all the ingredients in a cocktail shaker and shake vigorously for thirty seconds or so. You can omit the egg white if that’s your preference. Pour into a rocks glass and garnish with the lime slices and a few drops of the bitters.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her