Pisco er Peru. Bodega San Nicolás eier 30 ha vinmark i provinsen Pisco, hvor de dyrker quebranto og vinstokkene er i gjennomsnitt 20 år gamle. Logoen "1615" markerer året vinen først ble kultivert i Pisco. Bodegaen høster fra de samme vinmarkene som de spanske jesuitt-misjonærene gjorde på 1600-tallet. Nylig har de oppgradert produksjonsanlegget med blant annet tre copper alembics, h.h.v. på 1500 og 5000 liter, en destemmer, pneumatisk vinpresse og temperaturkontrollerte ståltanker. Med disse tekniske oppgraderinger er Bodega San Nicolás et moderne og innovativt vineri i Peru.

Pisco 1615

Pisco 1615 Mosto Verde Italia

Produktbeskrivelse

Dette er en premium Pisco fra 1615, Mosto Verde Quebranta er laget av de beste quebranta-druene. Det går 10 kilo druer til kun 1 liter Pisco, destillert fra fersk fermentert vin fra innhøstningen i 2013. Druene vokser i regionen Santa Cruz de Lanchas i Valle de Pisco.

Klar farge. Duft av rosin, hint av rose, lavendel og sitrus. Varm smak med hint av grønt eple og en ettersmak av bitre pecannøtter. 

  • 0%

Bruksområde

Anbefaler å nyte den alene. Pisco Sour: 2 oz Pisco Mosto Verde Italia, 1 oz fresh lime juice, ½ oz simply syrup, 1 egg white, handful of ice. To garnish: Angostura Bitters, lime slices. Method: Put all the ingredients in a cocktail shaker and shake vigorously for thirty seconds or so. You can omit the egg white if that’s your preference. Pour into a rocks glass and garnish with the lime slices and a few drops of the bitters.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
7654202
EPD nr
5633441
Utvalg
BU
Volum
50
Pris Vinmonopolet
457.80
Veil.pris Horeca eks. mva
400.53
Råstoff
Mosto Verde Italia
Sukkerinnhold
<3 g/l
Til toppen av siden