Pisco er Peru. Bodega San Nicolás eier 30 ha vinmark i provinsen Pisco, hvor de dyrker quebranto og vinstokkene er i gjennomsnitt 20 år gamle. Logoen "1615" markerer året vinen først ble kultivert i Pisco. Bodegaen høster fra de samme vinmarkene som de spanske jesuitt-misjonærene gjorde på 1600-tallet. Nylig har de oppgradert produksjonsanlegget med blant annet tre copper alembics, h.h.v. på 1500 og 5000 liter, en destemmer, pneumatisk vinpresse og temperaturkontrollerte ståltanker. Med disse tekniske oppgraderinger er Bodega San Nicolás et moderne og innovativt vineri i Peru.

Pisco 1615

Pisco Puro Quebranta 1615

Produktbeskrivelse

1615 Quebranta Pisco er destillert fra fersk fermentert vin (2014-årgang) og vinene produseres av lokale quebranta-druer, uten annet tilsatt. Druene har et naturlig høyt sukkerinnhold og tilstrekkelig natulig gjærsopp på drueskallet. 1615 piscos er natulige - ikke tilpasset på noen måte.

Klar farge. Frisk duft av fersk frukt og sitrushint. Med luft i glasset kommer hint av pære. En moderat sødme. Rund og myk ettersmak.

  • 0%

Bruksområde

The Perfect Cocktail. Pisco Sour: 2 oz Pisco 1615, 1 oz fresh lime juice, ½ oz simply syrup, 1 egg white, handful of ice. To garnish: Angostura Bitters, lime slices. Method: Put all the ingredients in a cocktail shaker and shake vigorously for thirty seconds or so. You can omit the egg white if that’s your preference. Pour into a rocks glass and garnish with the lime slices and a few drops of the bitters.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
7653901
Utvalg
BU
Volum
70
Pris Vinmonopolet
498.10
Pris Grossist eks. mva
398,48
Råstoff
100% Quebranta
Sukkerinnhold
<3 g/l
Til toppen av siden