I Rhônedalen finner vi vinmakeren Olivier Ravoire, som har en ekstrem lidenskap for å lage viner fra de beste druene i Rhonedalen og som kan passe til et bredt spektrum av gastronomiske stiler. Han produserer alt fra Côte du Rhone, Châteauneuf du Pape, elegant Crozes Hermitage og kompleks Côte Rôtie.

Ravoire & Fils

Rhône to the Bone

Produktbeskrivelse

Flott rubinrød farge, med lilla fargetoner. Delikat duft fra moden rød frukt (kirsebær og bringebær) og hint av ville bær og lakris. Rik, fyldig og sjarmerende smak, med god struktur, kryddertoner av bjørnebær. Silkemyke tanniner. Lang krydret ettersmak. 

  • Fylde
  • Friskhet
  • Garve-
    stoffer
  • 0%

Bruksområde

Passer til storfe, lam og vilt.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
8181001
Utvalg
Bestillingsutvalg
Volum
75
Pris Vinmonopolet
150.00
Pris Grossist eks. mva
117,90
Druetype
Grenache 65 % og Syrah 35 %
Sukkerinnhold
< 2 g/l
Syreinnhold
4,43 g/l
Lagringspotensiale
Drikkeklar nå, men kan lagres
Serveringstemperatur
16º - 18º
Land
Frankrike
Distrikt
Sør-Rhône, AOP Côtes du Rhône
Til toppen av siden