Som et av de eldste destilleriene i Europa ble Luxardo etablert i 1821, og er fremdeles 100% familie-eiet. Etter mye dramatikk under annen verdenskrig ble produksjonen flyttet til Torreglia i Padova i 1947. Her eier de nesten 30.000 kirsebærtrær, noe som er helt unikt i bransjen. I dag drives selskapet av 6. generasjon Luxardo, og produktene er kjent over hele verden for topp italiensk kvalitet. Nesten 200 år med destillert glede!

Beverage Testing Institute –
USA 2001 87 Recommended. 
World Spirit Competition –
S. Francisco USA 2011 Bronze Medal.
New York World Wine and Spirits Competition 2011
Double Gold and best fruit liqueur in show.

Girolamo Luxardo

Luxardo Triplum Triple Sec

Produktbeskrivelse

Triplum er en klassisk "triple sec" fra Luxardo, et produkt som lages etter en oppskrift fra 1850-tallet. Navnet «Triple sec» kommer av at de bruker skall fra tre typer sitrusfrukter: hovedsakelig curaçao (en bitter appelsin fra De nederlandske Antiller), sammen med søte appelsiner og mandariner. Luxardo benytter også tørket zagara (appelsinblomst), mynteurten Penny Royal og urten vervain (jernurtfamilien). Urtene og appelsinskallet gir destillatet en unik aroma, deretter lagres destillatet 6 måneder på askefat (ask gir ikke fra seg farge). Etter lagring filtreres og fortynnes destillatet og sukker tilføres. Triplum er en av få likører som lages ved destillering.

Krystallklar farge. Intens duft av appelsinfrukt, hint av bitter curaçao og parfyme fra appelsinblomsten. Triplum har en myk, rund og moden smak av appelsin.

  • 0%

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
4311301
EPD nr
1147263
Utvalg
Bestillingsutvalget
Volum
70
Pris Vinmonopolet
365.03
Pris Grossist eks. mva
295
Råstoff
Nøytral sprit, urter, skall fra bitre og søte appelsiner og sukker.
Sukkerinnhold
290 gr/l
Til toppen av siden