"Crémant" betyr direkte oversatt "kremet", og refererte opprinnelig til musserende viner laget med mindre trykk, noe som gjør boblene bløtere og munnfølelsen mer kremete. Crémant gir ofte en fantastisk vin for pengene for de som ønsker en stil lik den fra Champagne.
Gustave Lorentz Crémant d'Alsace Brut lages etter méthode traditionnelle, og er et resultat av lange tradisjoner og godt håndverk. Den inneholder tre forskjellige druetyper: Chardonnay for friskhet og fruktighet, Pinot Noir, som gir lengde og aroma av røde bær, og Pinot Blanc, som tilfører vinen eleganse og struktur.
Lys gyllen. Aroma av eple, sitrus og et hint av kjeks og gjærbakst. Forfriskende syrlighet og mineralske toner, med god balanse og ren avslutning.
Velegnet som aperitiff og til sjømat, lyst kjøtt og halvfaste oster.
Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her