Fratelli Gancia ble stiftet av brødrene Carlo og Edoardo Gancia i 1855. Carlo hadde etter et lengre opphold i Frankrike latt seg imponere og inspirere av vinene fra Champagne, og tok som første italiener i bruk den tradisjonelle metoden for å produsere musserende viner. I dag er Gancia en av de ledende produsentene av musserende vin i Italia, med over 2000 hektar kontrollert vinmark og 30 hektar egen vinmark for produksjon av Piemontesiske viner. Totalt produserer de 25 millioner flasker hvert år.

Gancia

Gancia Prosecco Rosé

Produktbeskrivelse

Martinotti metode med langsom fermentering ved lav temperatur i lufttett ståltank.

Lys rosa. Frisk og fruktig prosecco med hint av røde bær og med en delikat blomsterduft. Typisk aromatisk, frisk og delikat smak og med god lengde.

  • Fylde
  • Friskhet
  • Sødme
  • 0%

Bruksområde

Aperitiff, eller sammen med sashimi og lette retter av lyst kjøtt.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
12716701
EPD nr
5777412
Utvalg
Bestillingsutvalg
Volum
75 cl
Pris Vinmonopolet
139.93
Veil.pris Horeca eks. mva
119.76
Druetype
85% glera, 15% pinot noir
Sukkerinnhold
17 g/l
Syreinnhold
6 g/l
Lagringspotensiale
Drikkeklar, ikke egnet for lagring.
Serveringstemperatur
6º - 8ºC
Land
Italia
Distrikt
Prosecco
Til toppen av siden