Fratelli Gancia ble stiftet av brødrene Carlo og Edoardo Gancia i 1855. Carlo hadde etter et lengre opphold i Frankrike latt seg imponere og inspirere av vinene fra Champagne, og tok som første italiener i bruk den tradisjonelle metoden for å produsere musserende viner. I dag er Gancia en av de ledende produsentene av musserende vin i Italia, med over 2000 hektar kontrollert vinmark og 30 hektar egen vinmark for produksjon av Piemontesiske viner. Totalt produserer de 25 millioner flasker hvert år.

Gancia

Gancia Prosecco

Produktbeskrivelse

Laget på 100 % Glera druen, av topp kvalitet i Prosecco/Veneto området. Gancia har en lang tradisjon innen produksjon av elegante og behagelige musserende vin. Druene presses forsiktig og vinifiseres uten drueskall, med temperaturkontrollert gjæring for å få frem den typiske aromaen til Gancia Prosecco. Frisk og lett duft av søte druer og blomst. Snille bobler med god syre og frukt. En sødmefull ettersmak.

  • Fylde
  • Friskhet
  • Sødme
  • 0%

Bruksområde

Perfekt til aperitiff. En allsidig vin som passer til lette retter som pasta, ris og sjømat. Serveres til ikke for søte desserter.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
5500801
Vectura nr
116930
EPD nr
1780295
Utvalg
HORECA
Volum
75 cl
Pris Vinmonopolet
153.90
Pris Grossist eks. mva
120.76
Druetype
Glera 100 %
Sukkerinnhold
13 g/l
Lagringspotensiale
Drikkeklar
Serveringstemperatur
6º - 10ºC
Land
Italia
Distrikt
Veneto
Til toppen av siden