Den Dominikanske Republikk dekker 2/3 av Hispaniola. Hovedstaden Santo Domingo er i dag hjemsted for den gamle romprodusenten Ron Barceló, som ble stiftet av den unge, mallorkanske ildsjelen Julian Barceló i 1929-30. Ron Barceló ble likestilt som den beste lokale rommen og den hurtigst voksende virksomheten på øya. Selve produksjonen foregår i provinsen San Pedro de Macorís, der med en gjennomsnittstemperatur på 30º C og en luftfuktighet på 90% - har de perfekte forhold for modning av rom. Det foregår naturligvis etter alle kunstens regler på amerikanske eikefat. 1 års lagring i dette klimaet tilsvarer 4 år under kjøligere forhold. Selve produksjonen foregår i provinsen San Pedro de Macorís, der med en gjennomsnittstemperatur på 30º C og en luftfuktighet på 90% - har de perfekte forhold for modning av rom. Det foregår naturligvis etter alle kunstens regler på amerikanske eikefat. 1 års lagring i dette klimaet tilsvarer 4 år under kjøligere forhold. Barceló er en høykvalitetsrom med alle de klassiske attributter og er blitt tildelt et utall av gullmedaljer og andre hedersbevisninger ved internasjonale brennevinskongresser. Ron Barceló er blant Den Dominikanske Republikks største og mest prestisjetunge romprodusenten og eksporterer størstedelen av produksjonen til 50 lande verden over.

Miami Rum Renaissance Festival 2010:
Gullmedalje i kategorien Aged up to 6 years.

Barceló Gran Añejo

Produktbeskrivelse

Ron Barceló Añejo så lyset første gang i 1970 i den unike patentert ravfarget flaske «Pitufita».

Et flott blend av de fineste Barceló-rom. Modnet på brukte amerikanske eikefat, som tidligere har vært anvendt til bourbonlagring. Sødmefull duft av myke smørkarameller, nøtter og delikate krydderier. Den bløte, fyldige rommen er mørk ravfarget med smaker av ristet kokosnøtt, tørr karamell, kalk og et hint av pepper. 

  • 0%

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
7753701
Utvalg
Bestillingsutvalget
Volum
70
Pris Vinmonopolet
349.90
Til toppen av siden