Astobiza 2017

Produktbeskrivelse

Ekte håndverk, druene velges plot for plot og håndplukkes i små kasser. Andre utvalget skjer ved bordet, så avstilking,  deretter følger kald maserasjon før forsiktig pressing. Separering av most/sediment før temperaturkontrollert fermentering i tank og filtrering.

Lys gul farge. Hondarrabi druen gir intens aroma av pære og eple, grapefrukt og fersken. Frisk livlig vin, balansert med lang aromatisk ettersmak, med hint av  en bitter mineralsk tone som avspeiler jordsmonnet. 

  • Fylde
  • Friskhet
  • Sødme
  • 0%

Bruksområde

Serveres kjølig rundt 6º - 8º C. Til sashimi og kald sushi, fisk servert naturell og skalldyr. Egner seg til forskjellige typer ost, alt fra blå muggoster som gorgonzola og Cabrales til mildere varianter.

Bruk av alkohol kan gi ulike skadevirkninger. Nærmere informasjon finner du her

Fakta

Vinmonopol nr
10242801
EPD nr
5180625
Utvalg
Bestillingsutvalget
Volum
75
Pris Vinmonopolet
190.00
Druetype
100 % Ondarrabi Zuri
Sukkerinnhold
2 g/l
Syreinnhold
6,9 g/l
Serveringstemperatur
6º - 8º C
Land
Spania
Distrikt
Baskerland, D.O. Txakoli de Álava
Til toppen av siden